Webbhotell

- Garaget för din hemsida

Ett webbhotell är ett måste för den som ska ha en hemsida. I Speedcoms webbhotell så får du en stabil och väl beprövad plattform med tillgång till en kontrollpanel för att kunna hantera saker som t.ex. E-postkonton och DNS själv. Stabilitet är något som vi arbetat mycket med när det kommer till vårt webbhotell och med en upptid på 99,99% så kan vi stolta anse oss ha lyckats.

Linuxbaserad hosting

Huvuddelen av vår hosting är linuxbaserad och servar därav siter som är byggda i PHP och med MySQL-databaser mycket bra.

Windowsbaserad hosting

För de kunder som har hemsidor i asp eller asp.net så har vi självklart en windowsbaserad hosting med stöd för MSSQL-databaser.

E-post

- Din brevlåda på nätet

Vi levererar e-postadresser åt dig så att du kan kommunisera med dina kunder via nätet. E-postadresserna är knutna till dina domännamn, t.ex. info@domännamn.se. Du visar då samtidigt alla du mailar med att du har en egen hemsida.

Webbmail - läs din e-post vart du än befinner dig

När du väljer oss som leverantör får du även tillgång till vår webbmailklient. Denna kan du använda för att läsa och skicka e-post oavsett var du befinner dig. Det enda du behöver är en internetuppkoppling. Du kan även hantera vidarebefordringar och semestersvar därigenom. 

Egen administrering av e-postadresser

Genom vår kontrollpanel kontrollerar du enkelt vilka e-postadresser ni önskar använda, både som riktiga konton och aliasadresser.

Spamfilter och andra säkerhetsåtgärder

Som en del av vår e-posttjänst ingår ett effektivt spamfilter som inkluderar anti-virus från Kaspersky för våra kunders högsta säkerhet.