Hemsida

ill1Enkel redigering - avancerade funktioner;
Med vårt verktyg kan du själv bygga en succé

Speedcom häjlper dig att ta de rätta valen för att du ska lyckas på nätet. Vi bygger en hemsida för dig och ger dig tillgång till innehållshanteringssystemet du behöver för att själv kunna hålla hemsidan uppdaterad. Vi är din sammarbetspartner och vi anser att det är vårt jobb att kartlägga dina behov och målsättningar, och att hjälpa dig att nå dem.

Lönsam och professionell hemsida

Det är nya tider. Det är ökad fokus på ekonomi, men du måste också tänka på långsiktig marknadsföring och strategi när du skall på nätet. Detta vet vi, det är därför vi kan erbjuda dig en hemsideslösning som du kan se värdet i och som reflekterar den professionalitet som din verksamhet är byggd på.

Responsiv och framtidssäkrad

Hemsidan vi bygger åt dig byggs i innehållshanteringssystemet WordPress, idag värdsledande, både bland företag och privata bloggar. samtliga hemsidor byggs responsivt, vilket innebär att dina besökare får en fullständig och komplett hemsidesupplevelse, vare sig de besöker dig via en dator, en surfplatta eller en mobiltelefon. WordPress låter dig även enkelt själv göra ändringar på din hemsida, oavsett om det gäller att lägga till en ny undersida för din nya produkt, eller ändra presentationen på dina anställda.

Från hemsida till online business – vad är viktigt för dig?

En hemsida fungerar som bäst om du vet vad du ska ha den till. För de flesta företag är det viktigt att skaffa sig nya kunder och att bibehålla relationerna med sina existerande kunder och samarbetspartners. Detta kan din hemsida hjälpa dig med, men då underlättar det att du vet vart du vill nå, och hur du ska uppnå detta.

Välj rätt leverantör

Vad skiljer Speedcom från de många gratis "hemsida-på-ett-kick" lösningarna, och inte inte minst alla grannar och syskonbarn som kan göra en ny hemsida för dig och din firm? Ganska mycket.

  • Speedcom Norden AB har över 15 års erfarenhet i branschen och vi har sedan starten över 10000 nöjda kunder
  • Vi skräddarsyr en professionell grafisk design till ditt företag
  • Ingen extern programvara krävs för att ni ska kunna arbeta på er hemsida
  • Vi ger er rådgivning ang. vad som ska presenteras på er hemsida och hur man bör presentera det
  • Du får upplärning på hur du själv redigerar innehållet på din hemsida
  • Du har kostnadsfri support